Over het bedrijf

Wie is Just-in Car Service? Ontdek het bedrijf

Ruim 11 jaar ervaring

Na ruim 4 jaar voor specialisten en 7 jaar voor Porsche Centrum Amsterdam gewerkt te hebben, heb ik besloten om voor mezelf te beginnen.

Één contactpersoon

Dit is mijn eigen bedrijf daardoor heeft u één aanspreekpunt, de koffie of thee staat altijd voor u klaar. Koekje erbij?

De beste producten

Uw auto is u dierbaar, daarom gebruik ik uitsluitend producten van bewezen kwaliteit. Op deze manier kan ik achter mijn werk staan.

Over Just-in Car Service

Just-in Car Service, de naam verraad het wellicht al, mijn naam is Justin Stradmeijer, 30 jaar en vader van een prachtige dochter, Vilouella.

Vroeger droomde ik over een Ferrari, later van een eigen garagebedrijf. Sinds mijn 16e ben ik hard aan het werk om door te groeien in de autobranche. Van assistent automonteur (niveau 1) tot diagnose technicus/technisch specialist (niveau 4). Nog dagelijks leer ik bij. Ben je nu nog niet uitgeleerd? Hoor ik u denken. Nee, de techniek staat immers niet stil.

Voordat ik voor mijzelf begon heb ik ruim 7 jaar voor een prachtig dealerbedrijf mogen werken namelijk: Porsche Centrum Amsterdam. Iets waar ik tot de dag van vandaag erg trots op ben. Dit is de plek waar ik mijn kennis heb mogen verbreden, en waar ik alle certificaten heb behaald met betrekking tot het Porsche Gecertificeerde Technicus niveau Brons, Zilver en Goud. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met hybride techniek, waarbij ik een HVT-certificaat (hoogvolt-technicus) bezit. De kwaliteitsstandaard staat door de ervaring bij Porsche dan ook hoog in het vaandel bij Just-in Car Service.

Just-in Car Service is vanaf 4 december 2017 geopend voor klanten met alle merken en type auto’s. Van boodschappenauto tot bedrijfsauto en van diesel tot hybride. Ik bied u een plek aan waar u terecht kunt voor zowel regulier onderhoud, als voor complexe storingen aan uw voertuig. Een plek waar kennis en kunde aanwezig is. Een plek waar u centraal staat en waar betrouwbare service de standaard is voor een eerlijke prijs.

Ik werk uitsluitend met kwaliteitsproducten en onderdelen, en kies voor kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast werk ik nauw samen met bedrijven die naar de toekomst kijken en geen veranderingen uit de weg gaan, maar juist oplossingen bieden. Bedrijven die mij onder andere cursussen aanbieden op het gebied van hybride voertuigen zodat ik mijn kennis kan bijhouden. Nee, nog steeds niet uitgeleerd.

Nieuwsgierig geworden? Graag nodig ik u uit om kennis te maken. Geen Ferrari te bekennen, maar er staat wel kopje thee/koffie voor u klaar. Want zeg eens eerlijk, hoe belangrijk vindt u betrouwbaar onderhoud aan uw auto?


Contact Plan direct een afspraak
Rode laag